Zombie – An Anthology of the Undead

0
Postet 23. april 2011 af i Antologi

Info

Genre: ,
 
 
 
 
Sprog:
 
Type:
 

Jeg er en stor fan af novelle-samlinger og i særdeleshed dem med zombie tema. Desværre er det et meget broget marked og meget svært at finde en novelle-samling, hvor man ikke bliver nødt til at springe et par noveller over fordi de falder helt ved siden af eller er skrevet så kedeligt, at man undrer […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside
Jeg er en stor fan af novelle-samlinger og i særdeleshed dem med zombie tema. Desværre er det et meget broget marked og meget svært at finde en novelle-samling, hvor man ikke bliver nødt til at springe et par noveller over fordi de falder helt ved siden af eller er skrevet så kedeligt, at man undrer sig over hvorfor de har fundet vej til trykken i første omgang. Det er ærgerligt og jeg står uforstående overfor, hvorfor redaktørerne på disse ofte forsøger at ramme bredt .. indenfor et specielt gren af litteraturen. Jeg gætter, at man heller ikke ifører sig rustning til en S&M sammenkomst!??!

Men nu skal jeg hjælpe dig lidt på vej, for har du hang til zombier – 😉 – og står du og savner nogle noveller, skal du købe Zombie – An Anthology of the Undead. Det er formentlig den bedste samling (zombie) noveller, jeg har læst længe. Her er alt til den hungrende læser .. langt de fleste kan fremhæves som et godt læs og jeg fandt ingen uden nerve eller tænding. Bevares, nogle er en smule useriøse, andre temmeligt hårdkogte, nogle er om hævn og lidenskab .. men alle historier er velskrevne og har et utrætteligt drev, der gør man spiser dem uanset indhold. Bestemt alle sine penge værd.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)