Urban Gothic

0
Postet 25. februar 2010 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 

Jeg finder det svært ikke at være begejstret for Urban Gothic. Brian Keene leverer igen (og igen). Bogen er let læseligt, den er super skrevet og ufattelig medrivende. Det er lige på og hård action, gys, splat og man når knapt at trække vejret ind i mellem. Høj høj klasse. Levende hovedpersoner, en intens fortælling […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen


Jeg finder det svært ikke at være begejstret for Urban Gothic. Brian Keene leverer igen (og igen). Bogen er let læseligt, den er super skrevet og ufattelig medrivende.
Det er lige på og hård action, gys, splat og man når knapt at trække vejret ind i mellem. Høj høj klasse. Levende hovedpersoner, en intens fortælling og nok af det makabre til at tilfredsstille selv den mest hårdkogte læser. Jeg er solgt.
Urban Gothic er et moderne gotisk eventyr i en storbys fattige, små-kriminelle område. En flok teenagere kører i stykker på vej hjem og skræmt af en områdets lokale bande flygter de i ly ind et gammelt umiddelbart ubeboet faldefærdigt hus. Hoho. Gæt selv. Det viser sig hurtigt, at huset er beboet og dets indbyggere er et knapt så heldigt, sundt og imødekommende bekendtskab. En flugt gennem huset – der hurtigt viser sig, at være større og mere uhyggelig end man fik indtryk af – begynder og snart er (de overlevende) teenagerne splittet op og jaget af den frygtelige individer; Den ene mere uhyggelig end den anden.

Tænk en blanding af: The Hills have Eyes, The Chainsaw Massacre, The Descent …
Slurp. Et måltid.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)