The Tree Man

0
Postet 1. februar 2014 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 84
 

Den 13 år gamle Evan burde lytte til sine forældre. I stedet sniger han sig ud. I skoven oplever han noget mærkeligt. En gammel mand slæber en kvinde gennem skoven, og .. fodrer hende til et træ. Tanken om hvad der er sket vil ikke slippe Evan, og sammen med sin bedste ven fra skolen, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

treeman-the72lg

His mother had told him to stay in and do his chores, but he said he’d do them after dinner. If only he had listened to her.

Den 13 år gamle Evan burde lytte til sine forældre. I stedet sniger han sig ud. I skoven oplever han noget mærkeligt. En gammel mand slæber en kvinde gennem skoven, og .. fodrer hende til et træ. Tanken om hvad der er sket vil ikke slippe Evan, og sammen med sin bedste ven fra skolen, Pete, beslutter han sig for at undersøge det og gøre noget ved det.

Men måske burde han lade være. Måske er det slet ikke nogen god idé? Forstyrrer han noget han ikke skulle. Noget en 13 årig ikke kan magte.

Evan befinder sig snart omgivet af hekse og dæmoner og ondt besøg fra det hinsides.

‘The Tree Man’ er en novelle, og som sådan er den som de er flest, nemlig meget billedlig, lige til stålet og uden så meget udenomssnak. Den er mystisk og spændende. Handlingen er konsekvent. Alligevel er den let perforeret. I min verden, handler Evan ikke helt alderssvarende og logisk. Jeg føler at Det Mystiske er brugt en kende for let og godt kunne være uddybet lidt mere – også uden at afsløre for meget for hurtigt. Det er et meget godt læs, der holder blot en enkelt gang, og efterlader en tanke om, at der godt kunne have været lidt mere bid undervejs, i stedet for at gemme det hele til slutningen. 

Jeg føler ikke den er voksen nok til at stå for sig selv, men ville passe bedre i en samling. De 10-15 procent litterært fyld, der er puttet i for at give masse, kunne den godt være foruden.
I en samling med dig.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)