The Sorrows

0
Postet 2. februar 2013 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 272
 

:

It is midnight, Father. Our time is at an end
 

Castle Blackwood ligger små 130 kilometer fra det nordlige Californiens kyst. Slottet ligger alene på en lille mystisk ø, der har tilhørt familien Blackwood i generationer. Engang blev det renoveret, men nu står det tomt og selv skovene er sært tomme for liv. Slottet bærer på den tragiske historie om den næsten gudelige virtuose komponist, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

TheSorrows72LG

His feet had become cloven hoofs. His magnificent body had, in several places, grown shaggy wih hair. His face had elongated sligthly, goatlike but still human, a devil’s visage.
Sprouting from his head were two curving horns.

Castle Blackwood ligger små 130 kilometer fra det nordlige Californiens kyst. Slottet ligger alene på en lille mystisk ø, der har tilhørt familien Blackwood i generationer. Engang blev det renoveret, men nu står det tomt og selv skovene er sært tomme for liv.

Slottet bærer på den tragiske historie om den næsten gudelige virtuose komponist, der udnyttes, sultes og hvis melodier grådigt stjæles for berømmelse.

En gruppe komponister, der mangler tid og inspiration til et projekt, lejer slottet med håbet om at det vil vække deres muse, men mere end denne vækkes.
De er næsten lige ankommet, da slottet langsomt tvinger deres skyggesider frem og en historie om drømme, hævn og død begynder.

‘The Sorrows’ definerer skam, ulydighed, hån, erotik, hævn og intriger. Den er voldsom og grum i dens overgreb, men ikke på en blodig måde. Den er hæsblæsende på Janzs rolige og næsten poetiske måde at skrive på. Han drager en litterær omsorg for karakterer og kulisser og gør dem levende på en uhyggelig insinuerende måde. Den har en smag af klassisk aristokratisme og gotisk fiktion som Poe og Stoker, men er på samme tid nutidig og relevant.

Jonathan Janz forstår at skrive uhyggeligt og han forstår at bygge en historie op. Flot. Alle 4 stjerner værd.

Bogen ligger på en flot 7. plads på Brian Keenes liste over de bedste bøger han har læst i 2012.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)