The Seven Habits of Highly Infective People

0
Postet 5. maj 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 222
 

Bosley Coughlin – The Dude’s alter ego – lever i en rus af narkotika. Han ser bladenes aura og danser nøgen i regnen. Da han prøver et nyt syretrip af pushervennen Professor Weed, åbnes en dør til en fremtid, der udspilles parallelt og som Bosley får indsigt gennem Eye of Aeons. I denne fremtid møder […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

the-seven-habits-of-highly-infective-peopleBosley Coughlin – The Dude’s alter ego – lever i en rus af narkotika. Han ser bladenes aura og danser nøgen i regnen. Da han prøver et nyt syretrip af pushervennen Professor Weed, åbnes en dør til en fremtid, der udspilles parallelt og som Bosley får indsigt gennem Eye of Aeons. I denne fremtid møder han Ocean, der udsultet slår sin mor ihjel over det spinkle måltid som en rotte byder. Ocean er ung, dum, naiv og helt alene og trænger til at føle kærlighed og varme og Bosleys faderhjerte bløder for den unge pige. I sin egen nutid møder han Clarice Hudson som han efterhånden opdager har alle .. 1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 5 .. 6 .. 7 tegn på en begyndende zombie infektion. Mord ligger langt fra Bosleys tanker, men som han svæver ustabil mellem dimensioner, bliver han mere og mere overbevist om, at han må redde Ocean fra en fremtid med sult, zombier, kannibaler og ødelæggelse.

‘The Seven Habits of Highly Infected People’ er et syret og fantasifuldt tankespind over hvordan nutid og fremtid kan splejses sammen og konvergere. Det er en fornøjelig blanding, og til trods for at der sker relativt lidt er den fantastisk underholdende. Du skal ikke forvente råd og fordærv, men forestille dig et dramatisk apokalyptisk syretrip om en skæv hverdag og en grum, ond fremtid .. så et fåtal af zombier, men William Todd Rose kan tydeligvis gøre alt spændende og spiseligt. Det er fængslende når han skriver, og alle afsnit synes at flyde sammen og gør det svært at standse. Bosley er en farverig karakter og Ocean er nem at holde af og man opdager at man begynder at drage paralleler mellem nutiden og fremtiden. Rigtig fed slutning.
Anderledes. Spændende. Tankevækkende.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)