The Killing Floor

0
Postet 19. maj 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 302
 

I ‘The Killing Floor’ fortsætter Craig DiLouie hvad han begyndte i ‘The Infected’. En virus har lagt verden til grunde. En ud af hver femte faldt døde og rejste sig få dage efter. Amerika er i kriseberedskab. Militær er kaldt hjem og overlevende lever i militærkontrollerede lejre. Washington skal erobres tilbage. Der skal findes en […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

I ‘The Killing Floor’ fortsætter Craig DiLouie hvad han begyndte i ‘The Infected’.
En virus har lagt verden til grunde. En ud af hver femte faldt døde og rejste sig få dage efter. Amerika er i kriseberedskab. Militær er kaldt hjem og overlevende lever i militærkontrollerede lejre. Washington skal erobres tilbage. Der skal findes en kur.
Ray Young vågner efter den indledende infektion. Han har overlevet et angreb fra en af de muterede monstre, men det har efterfølgende forbandet ham. Ray er en trojansk hest og inficerer andre. Han kontrollerer de inficerede masser. Han bærer kuren og kan redde menneskeheden, men har samtidigt så meget vrede i sig.
Hvad gør han når militæret sætter ind efter ham?

‘The Killing Floor’ er vellykket. Den er velskrevet og detaljeret og leder os gennem en nærmest poetisk apokalypse. Den har karakterer med flere dimensioner og man føler man kender dem, og den springer rundt mellem disse nøglepersoner og fortæller fra deres synsvinkel. Det gør historien meget farvet og fyldig uden at virke forvirrende, samtidigt blander den mutationer, zombier og monstre på en helt naturlig og troværdig måde.
Flot! Nu sidder jeg bare med en tom fornemmelse indtil bog 3 udkommer.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)