The Junkie Quatrain

0
Postet 3. februar 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 101
 

‘The Junkie Quatrain’ af Peter Clines er oprindeligt blevet til som ekstramateriale til hans udgivelser på Audible.com, men altså nu – heldigvis – også udgivet som ebog. Der er tale om 4 noveller, hvis handling udspiller sig efter apokalypsen. Scenen er den samme, men dialogen og drejebogen er forskellig – og alligevel hænger de sammen […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

the-junkie-quatrain‘The Junkie Quatrain’ af Peter Clines er oprindeligt blevet til som ekstramateriale til hans udgivelser på Audible.com, men altså nu – heldigvis – også udgivet som ebog. Der er tale om 4 noveller, hvis handling udspiller sig efter apokalypsen. Scenen er den samme, men dialogen og drejebogen er forskellig – og alligevel hænger de sammen og hovedpersonerne har biroller i de andres skuespil.

Selv med 4 noveller fordelt på lidt over hundrede sider, lykkes det Clines at komme rundt om apokalypsen og fortælle om oprindelsen af Baugh Smitten i verdens mest befolkningstætte område og hvordan zombierne kaldet Junkier opstår og hvorfor nogle er immune. Det er ikke så tilfældigt som det lyder. Junkierne er dyriske og hurtige. De slåsser og spiser hinanden. Hjerner som en neanderthal (Hey! Ham kender jeg!). Restbefolkningen finder ro i små samfund og bevogtede klostre. Grupper af ‘Outsiders’ tager sig betalt for at bringe mad fra de Junkie-hærgrede områder og nogle er nødt til at kæmpe sig fra sted til sted. Det er super fedt at få bidder af oprindelsen og sammenhængen serveret i hver novelle. ‘The Junkie Quatrain’ måtte godt være meget længere.

Jeg kan kun anbefale ‘The Junkie Quatrain’. Det er godt fundet på, effektivt effektueret og den holdt mig fanget hele vejen igennem. Hvis du finder underholdning i zombieinfektionen og din hunger har en abstinens, der skal tilfredsstilles hurtigt og billigt, så tjek denne bog.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)