The Girl on the Glider

0
Postet 19. januar 2013 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 68
 

‘The Girl on the Glider’ er en sjælden færd ind i en kæmpende forfatters dagligdag og den er ærlig og går helt under huden på både Brian Keene og læseren. Der er stress og bekymring og den beskriver en meget svær perioden i forfatterens liv, hvor pligter og familieliv kolliderer med spøgelser og overnaturlige hændelser. Det […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Girl on the Glider forside

‘The Girl on the Glider’ er en sjælden færd ind i en kæmpende forfatters dagligdag og den er ærlig og går helt under huden på både Brian Keene og læseren. Der er stress og bekymring og den beskriver en meget svær perioden i forfatterens liv, hvor pligter og familieliv kolliderer med spøgelser og overnaturlige hændelser. Det er sørgeligt, intenst og frygtindgydende, men også livsbekræftende. Det er i virkeligheden en unik perle mellem Keenes skriverier og et blik bag kontordøren. Den giver stof til eftertanke.

Absolut en af hans bedste.

 

 

 

 

Except that I was apparently being confronted with proof of a ghost’s existense, and since that was impossible, the only other option was to question my sanity – which was no option at all. No way could I be going crazy. I had to many fucking books to finish. Insanity is not conducive to meeting deadlines, nor does it provide for one’s family.

Find den til Kindle på Amazon her.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)