The Dark Ones

0
Postet 13. juli 2012 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 302
 

:

Nem og lige til.
 

:

Den falder fra hinanden ..
 

Lige på og hårdt på den gammeldags måde ..

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

I Wheaton Hills, Ransom, er der en gruppe teenagere. De holder sammen fordi de ikke føler sig ønskede andre steder – hverken hjemme eller i skolen. De kalder sig The Dark Ones. En dag bryder de ind i det gamle Hollis’ hus og det forandrer dem for evigt. Huset har en grufuld historie med rødder, der spreder sig gennem hele Wheaton Hills. En historie om magi, dæmonologi, besættelse. Alt sammen slippes løs, da en af dem slæber det grusomme med ud af huset. Wheaton Hills begynder langsomt at forandre sig og slutteligt slippes helvedes håndlangere løs.

An old man stood at the foot of the bed. The stranger wore black trousers, a starched white shirt, and a thin black tie. The white shirt was streaked with blood. He was holding a chainsaw. It was an old gasoline-powered model. Its blade was wet with sticky gore.

‘The Dark Ones’ er en forfriskende bog. Et godt gammeldags gys med dæmoner, glødende pentagrammer og besættelse. Den er letlæst og meget fængende skrevet. Den ter sig som en B film uden at være det. Den minder om Brian Keene og det er et kompliment i sig selv.

Jeg kan godt lide at høre om The Dark Ones. De er spændende og sjove og det er et nøgtern og uformelt fællesskab at være en del af. Bogens magi ligger helt sikkert hos dem.

Desværre synes jeg bogens mister noget af dens troværdighed og seriøsitet, når dæmonerne rulles ud. Teenagerne mister deres uskyldighed og drengestreger bliver til kriminalitet. Den bliver pornografisk og vulgær og sadistisk og det der var spændende før, virker pludseligt en kende useriøst, tåbeligt og komisk. Desværre .. men alligevel skal den have en hånd for at bringe godt gammeldags ondskab frem igen.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)