Skullcrack City

0
Postet 20. marts 2015 af i Humor

Info

Genre: , ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 344
 

:

Poesi på syre
 

:

Hold tungen lige i munden
 

Doyle arbejder i en bank. Han er gået i stå i modernismens mareridt og endt som tilskuer til sit eget karriereliv. Han er firmaets drone. Han hader samfundets kapitalistiske greb og føler sig ejet af banker og realkreditselskaber. Og han er godt træt af det. Han overbeviser sig selv om at et globalt medicinalfirma er en korrupt […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Forside

Time to buy a gun and call it a life.

Doyle arbejder i en bank. Han er gået i stå i modernismens mareridt og endt som tilskuer til sit eget karriereliv. Han er firmaets drone. Han hader samfundets kapitalistiske greb og føler sig ejet af banker og realkreditselskaber. Og han er godt træt af det.

Han overbeviser sig selv om at et globalt medicinalfirma er en korrupt svindler og beslutter sig for at bringe dem ned. Han bruger narko for at holde fokus og maksimere sin oppetid og i processen ender han som junkie med tvivlsomme venner.

Men det kan umuligt blive ved og pludselig er han blandet ind i en uhyrlig virkelighed, hvor rammerne for realisme er sprængt vidt åbne og alt er forvrænget i en Matrix-lignende tilstand. Han er overvåget. Der er fjender overalt. Kulter. Kirurger. Mutanter. Kropsmanipulation. Voldsom, makaber genetik.

Og ..

Ok – hvad har jeg lige læst?

‘Skullcrack City’ er en mavekrampende underholdende roman. Det er poesi på syre. Jeg kan bedst beskrive den som en abnorm blanding poesi som Chuck Palahniuk, vanvid fra David Wong, skøre idéer fra Phineas og Ferb og sci-fi fra Philip K. Dick. Det er herredårlig humor viklet ind i en klam fremtidsvision – en bizar slags Blade Runner anno 2015. Det er spiselig bizarro: en langt-ude morsom genrevridende thriller. Og jeg er forpustet og forundret.. hvad fanden var det lige.. og hvornår kommer efterfølgeren?

Perception is a web of lies that helps our bodies float through space.

Jeremy Robert Johnson skriver som en drøm. Han taler direkte til sin læser og gør det let, nemt og befriende at vidne. Han fortæller sin historie med et smil på læben og et blink i øjet. Han overrasker med uforudsete drejninger. Han excellerer med et plot der er perfektionistisk skruet sammen og super dialog. Det er en gennemtænkt bog og det kan man mærke.

‘Skullcrack City’ er underholdende og klog.. og en smule vanvittig.
Og måske lidt hysterisk.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)