Rock and Roll Reform School Zombies

0
Postet 21. maj 2011 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
 
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 112
 

Vi befinder os tilbage i 1987. Heavy Metal er noget være skidt, der med sin negative indflydelse leder til djævletilbedelse og et højt forbrug af narkotika. Flere familier vælger at sende deres sorte får på opdragelsesanstalt. En af disse har den sadistiske Miss Huffinton som rektor og under hende en betændt stab, der udnytter og […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside

Vi befinder os tilbage i 1987. Heavy Metal er noget være skidt, der med sin negative indflydelse leder til djævletilbedelse og et højt forbrug af narkotika. Flere familier vælger at sende deres sorte får på opdragelsesanstalt. En af disse har den sadistiske Miss Huffinton som rektor og under hende en betændt stab, der udnytter og forgriber sig på eleverne. Melissa og et par andre vil flygte fra skolen ved hjælp af Melissa’s kæreste. Imidlertid slår en komet ned lige i nærheden og forvandler de døde til sultne zombier, der vil gøre i deres magt for at besværliggøre flugten. Det er bogen listet op trin for trin. Der er ikke meget mere i den.
“Rock and Roll Reform School Zombies” har en del grindhouse over sig. Som navnet antyder tager den ikke sig selv højtidelligt eller seriøst. Historien er ikke voldsom indviklet og teksten kræver ikke hjælp fra de store ordbøger. Der er splat, platte bemærkninger. Usandsynlige scenerier. Man læser, underholdes og tænker ikke mere over den. Det er ikke stor litteratur og der males ikke smukke billeder på det store lærred, hvor man nødtvungent må træde eftertænksomt tilbage for at beskue det fantastiske resultat. Meget morsom læsning, men ikke særlig mindeværdig.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)