Red Sky

0
Postet 30. december 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 214
 

:

Stor energi og ildhu
 

:

En kende ulogisk og tynd
 

Et bankrøveri går slet ikke som planlagt, og kun med nød og næppe, lykkes det at slippe væk med et gidsel og de fleste af pengene. Den ene af dem dødeligt såret. Danny Black, der er den kyniske leder af gruppen, leder dem fra El Paso og ud i New Mexicos ørkenlandskab. Her gør de […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Red Sky forside

This is what it feels like. This is giving up.

Et bankrøveri går slet ikke som planlagt, og kun med nød og næppe, lykkes det at slippe væk med et gidsel og de fleste af pengene. Den ene af dem dødeligt såret. Danny Black, der er den kyniske leder af gruppen, leder dem fra El Paso og ud i New Mexicos ørkenlandskab. Her gør de holdt ved en forladt fabrikshal: Red Sky Manufacturing. Alle er de egentlig ret ligeglade med hinanden. De er overfladiske og deres loyalitet når dem dårligt til næsetippen, men ikke desto mindre bliver deres oplevelser i Red Sky af den slags, der gør drenge til mænd og får tøser til at vise deres sande psykotiske jeg.
Uskylden smides som en frakke over en stoleryg ved indgangen.

Red Sky er ikke helt forladt og dækker over en hemmelighed, som militæret ikke ønsker afdækket.

Nate Southard skriver som kugler flyver. Det er hardcore med en jargon der passer til. Der er en masse grimme ord og voldsomme billeder, men også en del sjove bemærkninger, som for en gangs skyld ikke virker malplacerede. Bogen er ikke en af litteraturens største genialiteter og Nate ikke verdens største skribent, men han har et fantastisk energi og ildhu og han klør uhindret på. Bevares, adfærden kan virke lidt ulogisk og plottet er til at prikke hul i, men som læser stiller man accepterende og stiller ikke spørgsmål ved hvad der sker.

Hvis du blev positivt overrasket over splatterkomedien Feast og ikke bare på grund af Krista Allen, så er dette sikkert noget for dig.

Slowly, it turned, loose skin drawing tight over its thin body. Gina saw a bald head that lacked ears. As it turned, she saw a knot of scar tissue where one eye should be, an abnormally-shaped mouth covered in blood. There was no nose. The other eye was a white thing that nearly burned its hate at her. The thing bared teeth like jagged stone knives. A screech like a broken fire alarm filled the room.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)