Pavlov’s Dogs

0
Postet 22. maj 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter: ,
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 280
 

På en mindre ø har Dr. Crispin fremstillet genetiske soldater. De har fået indopereret chips i hjernen, der gør dem i stand til at forvandle sig til varulve af egen vilje. De trænes til missioner bag fjendens linier. Rangordenen afgøres ved drabelige magtkampe i bure. Da en virus bryder ud og gør folk til zombier, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

pavlovs-dogsPå en mindre ø har Dr. Crispin fremstillet genetiske soldater. De har fået indopereret chips i hjernen, der gør dem i stand til at forvandle sig til varulve af egen vilje. De trænes til missioner bag fjendens linier. Rangordenen afgøres ved drabelige magtkampe i bure. Da en virus bryder ud og gør folk til zombier, sendes de på en redningsmission på fastlandet. Da alfahannen er væk står tronen for fald. En magtsyg doktor overtager styringen og overtaler en ulv til at hjælpe sig. Da første sending af de reddede ankommer, begynder en nærmest nazistisk udvælgelse, og de efterladte på fastlandet må sammen med alfahannen udtænke en næsten håbløs redningsmission.

‘Pavlov’s Dogs’ er hverken en traditionel zombie- eller varulveroman. Egentlig er det vel en form for forsøg med genetik der går galt – naturligvis på en ø – og hvis man så tilsætter zombier og inficerede varulve og intriger og interne magtkampe, har man jo så det ydre plot til ‘Pavlov’s Dogs’. Det er nu ikke ringe. Romanen begynder godt. Den er sjov og blodig og holder nysgerrigheden stanget i lang tid.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)