Muerte con Carne

0
Postet 19. oktober 2013 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 194
 

En familie af psykopater. Incest og indavl. Psyko-bonderøve. Den meksikanske variant af The Sawyers fra Texas Chainsaw Massacre. En familie, der har bedre kulinariske evner end sociale. Felix og Marta. Marta med en personlig interesse i overgreb mod illegale indvandrere. De rejser til grænsen, hvor hun håber at kunne interviewe nogen. Felix er helt vild […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

muerteconcarne

He had removed his knife belt and apron and circled his finger over the spot on the severed head, twirling the hair, tapping the cranium.

En familie af psykopater. Incest og indavl. Psyko-bonderøve. Den meksikanske variant af The Sawyers fra Texas Chainsaw Massacre. En familie, der har bedre kulinariske evner end sociale.

Felix og Marta. Marta med en personlig interesse i overgreb mod illegale indvandrere. De rejser til grænsen, hvor hun håber at kunne interviewe nogen. Felix er helt vild med hende, selvom han har svært ved hendes humørsvingninger, der nu også er så voldsomme, at de mest minder om personlighedsspaltning .. men *suk* vi kender alle hende .. der .. du ved .. gør vi ikke?

De mødes. Sex. Vold. Sprut. Wrestling. I vilkårlig rækkefølge og så igen.

En noget besynderlig tacobiks. Nammenam.
De grønne slagtere på meksikansk.

‘Muerte con Carne’ er lige på og hårdt. Ikke så meget omsvøb. Ikke så meget historik. Karaktererne beskrives af deres handlinger – og sprog og handlinger er til for at skabe karaktererne. Simpelt, men effektivt. Det er en tur i rutchebanen. Vi ved alle hvad der vil ske, men det er også selve turen, der er sjov og spændende. Turen gennem Shanes kødhakker er hurtig og medrivende og sygelig, og samtidig dvælende ved de blodige detaljer. Du ved, dem vi også er her for. Dem, der er med til at gøre at rutcheturen kildrer i maven. Jeg burde have forudset slutningen, men jeg gjorde det ikke. Det tager jeg som et godt tegn. Bortset fra at Marta næsten er for d’ah er min eneste kritik, at det meksikanske godt kunne være oversat.

Der er en skrivelyst og en gnist hos Shane.
Han er talentfuld og mangler at bygge mere på sin historik og sine karakterer.
Han minder mig meget om Edward Lee.

Gustavo had the body in nine pieces now. The arms and legs were each cut in half at the joint, and he worked at the shoulders on the torso, plopped the chunks of meat on the counter where Mamá scooped them into a large silver bowl.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)