Mangled Meat

0
Postet 24. august 2011 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 116
 

Fra Deadite Press er modtaget en ny novelle-samling: Denne gang er der tale om “Mangled Meat” af Edward Lee. En herre, der virkelig mestrer den perverterede lyrik. Dette er hans 4 bog på Deadite Press. Edward Lee har tidligere været nomineret til en Bram Stoker pris (en pris der uddeles af Horror Writers Association i […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

mangled-meat

Fra Deadite Press er modtaget en ny novelle-samling: Denne gang er der tale om “Mangled Meat” af Edward Lee. En herre, der virkelig mestrer den perverterede lyrik. Dette er hans 4 bog på Deadite Press. Edward Lee har tidligere været nomineret til en Bram Stoker pris (en pris der uddeles af Horror Writers Association i Amerika) for den korte morbide novelle “Mr. Torso”. Edward Lee har et hav af større og mindre udgivelser bag sig og hvorfor netop disse 3 korte noveller udgør indholdet i Mangled Meat melder historien intet om. Jeg vil nu umiddelbart komme med den påstand, at der burde kunne findes bedre historier i Hr. Lee’s portfolio.
Ikke at historierne er dårlige – mere sådan alment underholdende og ikke særligt memorable. Hvad der gør dem læseværdige er Edward Lee’s evne til at give sine karakterer liv og hans måde at bygge historien op i et glidende og fangende sprog. Det er nu god – og (men) relativ gennemskuelig – underholdning uden at være banebrydende.

Selvom titlen leder tankerne på tekst af den voldsommere karakter, er der faktisk relativt lidt mangled meat i indholdet – i hvert fald i forhold til tidligere udgivelser. Der er til gengæld meget sex og det er vel perverteret og virker lidt som et barns søgen efter sin seksuelle identitet. Gamle gris, Hr. Lee, men tak for billederne..

Fra portfolioen er fundet 3 noveller, der byder på en science fiction historie om en restmediciner, som skal obducere en mulig fremmed livsform, der er kapslet ind i meget holdbart materiale og som er foruroligende menneskelig i statur. Den viser sig at være fra jorden og bære på en hemmelighed. En top sælger, – der har en fetish med gravide – samler en prostitueret op, men bliver præsenteret for råhypnol og formentlig kureret for sin seksuelle preferænce. Det er dog først ved den kommende dags salgsmøde, at han finder ud af hvor meget han er blevet taget ved næsen. En konsulent fra et computerfirma, må indrømme, at det bedste sex han nogensinde har fået, var med sin ekskone og at al seksuel stimulation minder ham om hende og gør ham impotent. I hvert fald indtil han overværer et voldeligt overgreb på en prostitueret og finder det bedre end Viagra. Pludselig er der bimbo’s i bikinis – og seksuelle opfordringer overalt .. men hvis nu bare han kunne få sin ekskone spændt fast til en seng?!


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)