Mad Swine – The Beginning

0
Postet 2. maj 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 230
 

*Denne anmeldelser indeholder spoilers* Matt Danzig sidder på kontoret, da H1N1 vaccinen muterer. Alle omkring ham går i panik. Nervøs og uvidende kommer han frem til sine børns skole. De er døde. Læreren mæsker klassekammerater i sig. Nu begynder turen hjem til egen bydel, hvor kone og bror venter. En af dem er smittet og […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

mad-swine*Denne anmeldelser indeholder spoilers*

Matt Danzig sidder på kontoret, da H1N1 vaccinen muterer. Alle omkring ham går i panik. Nervøs og uvidende kommer han frem til sine børns skole. De er døde. Læreren mæsker klassekammerater i sig. Nu begynder turen hjem til egen bydel, hvor kone og bror venter. En af dem er smittet og forvandlet til en ‘Crazies’ og må derfor dø. I det lille lokalsamfund hvor han bor, begynder de at organisere sig og Matts bliver valgt som primus motor. Der skal laves vagtplan og hentes forsyninger. Langsomt begynder han sit nye liv. Dette er kun ‘The Beginning’.

‘Mad Swine – The Beginning’ kan ikke beskrives fyldestgørest i en kort synopsis, for den indeholder meget mere end der kan skitseres i et afsnit. Det er en meget levende bog, der er minutiøst fortalt og serveret let og nem indtagelig. Den er godt beskrevet fra en taktisk og strategisk vinkel. Den er varm og menneskelig og både overraskende og sørgelig. Den formår at være simpel og fængslende og dyb, uden at bevæge sig ud hvor den ikke kan bunde. Den har stemning og atmosfære og den udvikler sig fornuftigt og troværdigt. Jeg kan kun rose den.

‘Mad Swine – The Beginning’ vil være en af de bøger, der vil dele vandene. Du vil enten elske eller hade den og nogle vil sikkert mene at det ikke er en rigtig zombiebog, men snarere en småkedelig thriller.

Jeg nød den. Serien har et meget stort potentiale.
Tag dit standpunkt.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)