Mad Swine: Dead Winter

0
Postet 22. december 2012 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 230
 

Det er vinter i Randall Oaks. De der kan tilpasser sig. Der samles brænde. Affaldet hober sig op. De Inficerede og kampene mod Providence er lagt til side og blevet erstattet af en bekymring om basale nødvendigheder som mad og varme og ly. De var over hundrede i begyndelsen, men de er kun omkring 30 tilbage. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Dead Winter forside

I’m not afraid of dying, Mr. Danzig. Not if I’m helping people that I love. Like my mom and dad did.

Det er vinter i Randall Oaks. De der kan tilpasser sig. Der samles brænde. Affaldet hober sig op. De Inficerede og kampene mod Providence er lagt til side og blevet erstattet af en bekymring om basale nødvendigheder som mad og varme og ly. De var over hundrede i begyndelsen, men de er kun omkring 30 tilbage. Selv med halve rationer er der kun mad til få måneder tilbage. Det ligger tungt på Matts samvittighed og han føler sig ansvarlig. Retmæssigt. Det var jo Brian og ham, der begyndte opgøret mod Providence. Samtidig kæmper han en indre kamp, for at lære at leve med sin families død.

Men Brian kommer til Randall Oaks med gode nyheder.
Han har været ude at spejde efter forsyninger og har fundet både medicin og en selvforsynende gård med dyr og afgrøder. De har det meste, men er en lille familie og tilbyder ly og mad i bytte for forsvar og hjælp. Den eneste hindring er 27 kilometer inficeret snelandskab. De fleste kan klare turen, men ikke alle og nogle må blive tilbage og klare sig selv til de kan hjælpes senere.

De er ikke mange tilbage, men inden del 2 ender, vil de være endnu færre.

‘Mad Swine: Dead Winter’ samler tråden op fra ‘The Beginning’ og er en naturlig, men ret mondæn, opfølger. Universet er som udgangspunkt ikke ret voldsomt. Den antager den menneskelige vinkel og er  fyldt med essens, fylde, seriøsitet, kærlighed og sorg. Hovedpersonen er meget veludviklet og menneskelig, men det ville klæde ham ikke at være diplomatisk hele tiden. Jeg er bestemt ikke noget sucker efter TV dramaer, men lidt intriger og drama og tættere på nogle karakterer, der er nogle dumme svin ville sætte mere fut på kedlerne.

Her hair was dark and matted, obscuring much of her face. Her skin was a gray, mottled color. Her eyes was open, but she stared at nothing in particular. After a moment, her head started to swivel slowly to the right where her gaze finally landed on Kat and Chandra. As if a spark had been lit, the sight of fresh meat activated the hibernating creature.

Hvis ‘Mad Swine: Dead Winter’ var en gravsten, ville den være en af de store dekorative slags med ornamenter og finurligheder. Den ville ikke være stor og monstrøs, men tilpas og fundamentet stabilt.

Da ‘Dead Winter’ fortsætter fra ‘The Beginning’ er det en fordel at have læst sidstnævnte først (læs: skal).

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)