Lidenskab

0
Postet 30. maj 2011 af i Teen

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 362
 

Indeholder spoilere .. Opfølgeren til “Vildskab” af Maggie Stiefvater hedder “Lidenskab” og udkom tidligere i år. I “Lidenskab” fortsættes den meget nærværende fortælling om forholdet mellem Grace og Sam og længere ind i historien trækkes nu også Cole og Isabel, som vi blev introduceret til i den første bog. Sam, der nu er helbredt, fortsætter […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen
forsideIndeholder spoilere ..
Opfølgeren til “Vildskab” af Maggie Stiefvater hedder “Lidenskab” og udkom tidligere i år.
I “Lidenskab” fortsættes den meget nærværende fortælling om forholdet mellem Grace og Sam og længere ind i historien trækkes nu også Cole og Isabel, som vi blev introduceret til i den første bog. Sam, der nu er helbredt, fortsætter sit arbejde i boghandelen, mens Grace’s forhold til sine forældre bliver mere og mere anspændt. Cole og Isabel drages mod hinanden, men den selvdestruktive Cole vil allerhelst forblive ulv i et forsøg på at undslippe sin fortid som kendt musiker og teenageidol og et liv med druk og narkotika.
Sam og Grace’s forhold sættes på en alvorlig prøve i bogen. Sam savner en voksens støtte og specielt da det går op for ham, at han må træde i karakter, og nødvendigvis må tage rollen som leder for flokken, nu da Beck ikke vender tilbage … Alt imens den undertrykte ulv i Grace truer med at slå hende ihjel.
“Lidenskab” er meget dragende fortalt. Stiefvater beretter meget nærværende om spillet mellem de unge mennesker og hun er god til at sætte sig i sine karakteres roller. Man kan mærke der er lagt passion bag arbejdet og det kommer meget til udtryk i bogen. Der er dog ikke voldsomt meget handling i bogen og den er ikke uhyggelig, men det der driver den er læserens interesse for Grace og Sam. Den er letlæselig med gode beskrivelser og rigtig god og troværdig dialog. Bogen vil nok for mange være en tand for sød og klistret.
Serien afsluttes i næste bind, der udkommer på dansk senere i 2011.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)