John Dies at the End

0
Postet 9. oktober 2011 af i Humor

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 479
 

Fantastisk!

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

john-dies-at-the-end

Ahem!
‘John Dies at the End’ er en af disse sjældne perler, man kan være heldig at fiske op fra litteraturens store hav. Hvor poetisk. Suk! Bogen er virkelig noget ud over det sædvanlige: Den forundrer, forvirrer, forbavser og forblænder. En vanvittig blanding af Hunter S. Thompson, Chuck Palahniuk, Kevin Smith og H. P. Lovecraft. De første små afsnit så lyset opslag på internettet og har siden vokset sig større og større. En filmatisering truer og er på nuværende tidspunkt i post-produktion. Instruktøren er Don Coscarelli, som vi blandt andet kender for PhantasmBubba Ho-Tep og Beastmaster. I sætlisten findes navne som: Paul Giamatti og Clancy Brown. Jeg er meget spænt på filmen, men har svært ved at se, hvordan den skal kunne fortælle historien overbevisende. Den er sat til udgivelse i 2012.

Bogen handler om David, Amy, hunden Molly og .. John. Den handler om stoffet ‘Soy Sauce’, om intuition og evnen til at se parallelle universer, om omvendte Pi-tegn og guden kor’rok og monsterjagt og -fordrivelse med en ghetto-blaster fyldt med dårlig 80’er musik. Velkommen til en verden hvor absolut intet er umuligt eller forudsigelligt. Velkommen til en realitetsforvridende fortælling, der forvandler virkelighedens rammer til en karikatur af ufyldendte tynde streger. En bog der får dig til at klukke af grin, mens hoveder og lemmer flyver i alle retninger og utrolige monstre vælter frem og du tænker: det-her-sker-bare-ikke!!

Den er fantastisk og -morsom. Den er kult og kitsch. Den er fantastisk og fortryllende. Unik og særpræget. Det er det sjoveste, fedeste og vildeste syretrip du nogensinde kommer på.

Sidste side er vendt og jeg ved jeg kommer til at savne denne bog, men det er en af de bøger man vil elske at læse igen.
Køb den. Den kan kun være for billig!Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)