Genital Grinder

0
Postet 7. april 2012 af i Splat

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 147
 

Fra Deadite Press er modtaget en novellesamling med titlen ‘Genital Grinder’. Når man modtager en sådan titel, skal man være noget nær ikke observerende for ikke at tænke, at man er inde til lidt af en oplevelse. ‘Genital Grinder’ hører til i subgenren Extreme Horror, der er som en kropslig væskende betændt byld et uønsket […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

genital-grinderFra Deadite Press er modtaget en novellesamling med titlen ‘Genital Grinder’.

Når man modtager en sådan titel, skal man være noget nær ikke observerende for ikke at tænke, at man er inde til lidt af en oplevelse. ‘Genital Grinder’ hører til i subgenren Extreme Horror, der er som en kropslig væskende betændt byld et uønsket sted. Heldigvis er Ryan Harding ikke bange for at trykke hul på den og lade den gule materie flyde. Han gør det godt og stolt og med sine egne ord.

Samlingen består af 7 af Ryan Harding’s noveller, hvor Genital Grinder 1 og 2 optager det meste af spaltepladsen (men Von og Greg er bestemt også et par løjerlige psykopater). Samlingen byder på forord af selveste Edward Lee. Noveller spænder fra tidligt i forfatterens karriere og en del er udgivet tidligere i andre samlinger.
Velkommen til en verden af smerte.

‘Genital Grinder’ skaber billeder der bliver hos læseren længe efter bogen er læst. Vi taler: Massemord, nekrofili, kannibalisme, kastration og kauterisation, indsættelse af maddiker i urinrøret, urinbade fra dødes blærer, rektal fikseren og naturligvis fellatio med afhugget hoved. Hov! Jeg havde nær glemt rivejern mod penis.

Der er ikke langt fra splat for splattens skyld, til splat som en ingrediens til at bevæge læseren provokativt. Ryan Harding kan begge dele og skriver ganske glimrende. Jeg vil glæde mig til en roman fra hans side. Han formår at skrive flydende, ironisk, imaginært og der er ufattelig meget sort humor i teksten. Det er i stil med Wrath James White og Edward Lee, men mere fyld på den sjove side. Ryan Harding formår at få læseren til at gå fra lydhør grinen til gurglende kvalme i ét og samme afsnit.

Bogen anbefales til de hårdføre sado-masocistiske og til dem der har set Faces of Death mere end én gang – og mens de spiser.

Slutteligt en lille solstråle fra bogen.
Jana was still there when he got home Thursday night.
Most of her, anyway.

Da anmeldelsen blev skrevet var bogen ikke oversat til dansk.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)