Fat Off Sex and Violence

0
Postet 26. november 2013 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 130
 

Mød Carl. Han er nørd. Jomfru. Fed. Svag. Bange. Han vil gerne være tegneserieforfatter. Han er god til at spille byttekortsspillet Mystical. Hans sexliv består af frække tegneserier. Han bor hjemme. Hans stedfar er et fjols. Der er bøller efter ham. Underkuet, men arrig. Desværre har han lige så meget rygrad som en dåse flåede […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

fatoffsexandviolence

Don’t ever try and starve me, Master. I go a little crazy.”

Mød Carl. Han er nørd. Jomfru. Fed. Svag. Bange. Han vil gerne være tegneserieforfatter. Han er god til at spille byttekortsspillet Mystical. Hans sexliv består af frække tegneserier. Han bor hjemme. Hans stedfar er et fjols. Der er bøller efter ham. Underkuet, men arrig. Desværre har han lige så meget rygrad som en dåse flåede tomater. Hans forestilling om sin fremtid er at sælge sin tegneserie og rejse fra byen. Komme væk.

I hans private sted i skoven ligger ondskab begravet.
Han vækker feedlings med hans blod og sæd. Dæmoner. Den ene lever af seksuel energi og kan opfylde alle hans seksuelle ønsker. Den anden lever af vold og kan dræbe hans fjender. Carl er i himmerige. Han kan få alt det sex han vil have – og med hvem han vil – og han kan få hævn over sine fjender.

Han tror han kan styre det.
Dæmonernes appetit bliver større og større.
Da det hele omkring ham eksploderer i voldssex, opdager han at alt har sin pris.

“So, what does a feedling’s master get?”
“You get to act out your deepest sexual fantasies.” She winked.
“Really?”

Shane Mckenzie er nu meget morsom. Han er meget tydelig i sit sprog. Han skriver meget uimponeret og direkte. Jeg fornemmer inspiration fra Wrath James White og Edward Lee. ‘Fat Off Sex and Violence’ er godt skruet sammen. Den har en passende længde. Den er ikke trukket for langt og der er alligevel ikke sparet på noget. Ligeledes passer sprog og handling godt sammen. Den er let læst og kræver ikke den store studenterhat. Alligevel består den som et sjovt småskørt litterært fix. Den har samme intensitet og energi som Carnivores sang med (næsten) samme titel.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)