Den døde pige

0
Postet 26. februar 2011 af i Børnegys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 104
 

I Zoom ind serien fra Forlaget Forum er udkommet Den Døde Pige af Margot Andreasen. Bogen er hendes anden bog i den populære Zoom serie. Serien tæller i øvrigt også bøger af Kenneth Bøgh Andersen, som publikum formentlig også kender fra sine andre udgivelser. Bogen har et lix tal på 12 og målgruppen er fra […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside

I Zoom ind serien fra Forlaget Forum er udkommet Den Døde Pige af Margot Andreasen. Bogen er hendes anden bog i den populære Zoom serie. Serien tæller i øvrigt også bøger af Kenneth Bøgh Andersen, som publikum formentlig også kender fra sine andre udgivelser.
Bogen har et lix tal på 12 og målgruppen er fra 9 år og opefter – alt efter evner og præferencer indenfor litteratur.
Bogen består af fire letlæste noveller, der alle placerer børn i uhyggelige situationer. Et halloween, hvor monstrene bliver lidt for virkelige, en løbetur og et møde med spidse tænder, kør i bil med en våd pige og gå hjem gennem en mørk skov sammen med en pige med livlig fantasi.
Bogen indeholder flotte illustrationer af Peter Snejbjerg.
Stilen er ren og nem og kan sammenlignes med den populære R.L. Stine, der dog markerer sig med en sværere tekst. Den Døde Pige af Margot Andreasen er et tilpas uhyggelig gys, der alligevel formår at bide fra sig.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)