Dead Sea

0
Postet 17. februar 2010 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
 
Sprog:
 
Type:
 

Hamelin’s Revenge hærger verden. Horder af zombier ejer byerne. Ingen er i sikkerhed. Ingen steder er fredet. Alt for mange levende døde og alt for lidt ammunition. Antihelten Lamar Reed (sort og heteroseksuel) er beskytter for et par børn, der .. og et par børn er tasha malik er blandt de overlevende .. og søger […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen


Hamelin’s Revenge hærger verden. Horder af zombier ejer byerne. Ingen er i sikkerhed. Ingen steder er fredet. Alt for mange levende døde og alt for lidt ammunition. Antihelten Lamar Reed (sort og heteroseksuel) er beskytter for et par børn, der .. og et par børn er tasha malik er blandt de overlevende .. og søger nu et fristed, hvor de kan være i sikkerhed. Men hvad når virussen muterer og selv ikke et skib væk fra land og zombier er sikkert ..

Tag en rutchetur i Brian Keene’s fantastiske og utrolig underholdende univers. En menneskevarm fortæller, der evner at blande hjernetom underholdning med oprigtig interessante mennesker med følelser og historier. Slå hjernen fra og nyd det blodige sus, når rutchebanen tager fart.

Brian Keene er et kvalitetsstempel i sig selv. Fantastisk. Amazing. Incredible.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)