Day by Day Armageddon: Beyond Exile

0
Postet 13. december 2010 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 288
 

Day by Day Armageddon – Beyond Exile er J. L. Bourne’s opfølger til den roste “Day by Day Armageddon”. I Beyond Exile vender vi igen tilbage til de overlevende, der har bosat sig i det militære kompleks Hotel 23. Beyond Exile tager fat umiddelbart efter hvor Day by Day Armageddon slap. Igen følger vi på […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside

Day by Day Armageddon – Beyond Exile er J. L. Bourne’s opfølger til den roste “Day by Day Armageddon”. I Beyond Exile vender vi igen tilbage til de overlevende, der har bosat sig i det militære kompleks Hotel 23.
Beyond Exile tager fat umiddelbart efter hvor Day by Day Armageddon slap. Igen følger vi på tæt hold vores unavngivne ven – dagbogs-skribenten/officeren – og den lille gruppe han er en del af. Vi er igen med i deres kamp mod horderne af døde og den jungle-demokrati, der hersker i en verden, hvor alle må deles om beskyttelse, råvarer, mad og krudt og kugler.
Militæret er det eneste funktionelle i et Amerika uden regering og Officeren må på redningsaktioner og rekognoscerings togt i helikopter, der efterlader ham alene i en zombie inficeret verden, hvor der er temmelig langt hjem. Måske lurer et uventet venskab dog?
Beyond Exile er en bog man begynder fuld af forventning og en man slutter med forventning om en 3′ bog i serien. Selv over disse mange sider, trækker Beyond Exile ikke historien i langdrag – modsat faktisk, da det virker som om forfatteren får en kende (for) travlt til sidst. Der er ikke så meget sammenhold og personkarakteristik som i den første bog og de relativt få aktører efterlades som perifære marionetter uden meget indflydelse på historien. Beyond Exile er om handling og udvikling af bogens mentale atlas og er i virkeligheden en meget ensom fortælling om vores officers liv og hvordan han på logisk og elementær vis overlever en beskidt og dødbringende verden.
Beyond Exile kræver du læser Day by day Armageddon først. Begge bøger er meget nøgtern og lige på og hårdt skrevet og samtidigt også meget elegante og strukturerede. De er fantastisk underholdende og velfortalte og det morbide emne til trods faktisk meget troværdige. J. L. Bourne er til dagligt aktiv militærmand og det bærer bogen også meget præg af.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)