Day by Day Armageddon

0
Postet 31. januar 2010 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 224
 

Day by Day Armageddon er et kig ind i Amerika efter en virus/sygdom har spredt sig fra Kina/Asien og indtaget hele kloden. Lidt efter lidt bryder samfundet ned og erstattes af kaos med kun få sporadiske el, gas, benzin reservationer tilbage. TV og radio er en luksus, hvis signaler kun fanges hvis man er heldig […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen


Day by Day Armageddon er et kig ind i Amerika efter en virus/sygdom har spredt sig fra Kina/Asien og indtaget hele kloden. Lidt efter lidt bryder samfundet ned og erstattes af kaos med kun få sporadiske el, gas, benzin reservationer tilbage. TV og radio er en luksus, hvis signaler kun fanges hvis man er heldig og hvis der stadig findes nogle der ikke har opgivet at sende. Vi følger et par mænd i deres kamp for overlevelse og jagt efter mad, vand, ammunition. Vi er med når de møder andre og når de forsøger at opretholde en form for tilværelse og indretter sig forsøgsvis beskyttende mod den døde, kolde, ødelagte verden på den anden side af pigtrådshegnet. En rejse gennem et farligt dødt Amerika, hvor stormagtens nuklear våben ikke satte en effektiv nok stopper for De Døde.

Jeg bør nok først begynde med at skrive, at kopien jeg sidder med her er en gen-udgivelse af ovenstående fra Pocket Books. Den originale bog blev udgivet i 2007 af Permuted Press. Jeg kender ikke til ændringer i indhold andet end at coveret formentlig er anderledes.

Day by Day Armageddon er skrevet i dagbogsform af en officer i den amerikanske flåde. Den bærer meget præg af at være patriotisk og militær og J. L. Bourne’s militære træning skinner meget igennem i det skrevne sprog og gennem de handlinger og tanker som hovedpersonen gør sig. Jeg føler handlingerne er en kende for metodiske og blottede for følelser. Der er ikke meget panik og blind flugt som man (nuvel; er kommet til) forventer i en sådan fortælling. Bogen er endog dedikeret til hans brødre og søstre i den amerikanske hær og hans lidelsesfæller i kampen mod den globale terror-trussel.

Alt andet lige, så æder jeg alt Zombie materiale råt, og dermed også denne bog. Anmeldelsen til trods, må jeg tilstå at den ikke røg på hylden og at jeg ikke kedede mig undervejs. Det er god underholdning – og så kommer der en ny i serien til sommer.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)