Cthulhu Unbound 3

0
Postet 19. oktober 2012 af i Antologi

Info

Genre: ,
 
Forfatter: , , , ,
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 277
 

:

Udemærket samling
 

:

Bare .. udemærket
 

Cthulhu Unbound 3 er som navnet antyder den 3′ antologi fra Permuted Press, der er baseret på H.P. Lovecrafts Cthulhu mytologier. Denne samling indeholder 4 noveller af samlet 5 velbevandrede forfattere og der er derfor basis for en god gang monsterfyldt uhygge. Eller? Novellerne er udemærket underholdning, – og byder på en blanding af mystik, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside

.. be careful, my brother, for here there be monsters.
Tim Curran – NEMESIS THEORY

Cthulhu Unbound 3 er som navnet antyder den 3′ antologi fra Permuted Press, der er baseret på H.P. Lovecrafts Cthulhu mytologier. Denne samling indeholder 4 noveller af samlet 5 velbevandrede forfattere og der er derfor basis for en god gang monsterfyldt uhygge.
Eller?

Novellerne er udemærket underholdning, – og byder på en blanding af mystik, overtro, tidsforskydninger, spænder fra det surrealistiske til det logiske, udryddelsesteorier, flere dimensioner, transgalaktiske mareridt, – men de tangerer også middelmådig, men jeg må fremhæve Tim Currans Nemesis Theory og Brian M. Sammons og David Conyers The R’lyeh Singularity, der presser min karakter op på 3. Det ærgrer mig en smule, for skæbnens ironi vil at novellerne isoleret set er meget gode, men de burde bare ikke involvere Lovecrafts mytologier. Jeg savner atmosfæren: Lugten af pibe, kamin, en blød stor polstret stol med skammel, høje bogreoler og stabler af håndskrevne notater og et glas cognac på et bejdset egetræsbord: Cthulhu og R’lyeh er bare ikke det samme set fra en helikopter og bevæbnet med et maskingevær.

Awesome cover ellers ..

The carpentry shop had been turned into a body dump, a death camp litter pile of bloated torsos and gaping rotten egg eyes and stiff, clutching limbs. A communal profusion of the charnel, all of it moist and pustulating, seeming to ooze and melt, decompressing into a flappy stew of split skins and pink muscle mass and spilled yellow-purple organ.
Tim Curran – NEMESIS THEORY
Læs om Lovecrafts Cthulhu mytologi her (på engelsk).

 

 

 

 


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)