Contagious

0
Postet 6. marts 2011 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 448
 

Contagious er Scott Sigler’s fortsættelse af historien, der blev bygget op i Infected, blot i et noget større omfang og med en voldsom større menneskelig eksponering af sporerne. Vi lærer noget mere om hvad der skaber sporerne og hvordan den tilpasser sig omgivelserne og skaber nye kuld, der har større evne til at overleve. Den […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Forside

Contagious er Scott Sigler’s fortsættelse af historien, der blev bygget op i Infected, blot i et noget større omfang og med en voldsom større menneskelig eksponering af sporerne. Vi lærer noget mere om hvad der skaber sporerne og hvordan den tilpasser sig omgivelserne og skaber nye kuld, der har større evne til at overleve. Den inficerer dog en menneske, der som vært, overraskende viser sig både at være ven og fjende, men som bidrager med glimrende spredningsmuligheder og valg af portal lokation.
Alle heltene fra Infected har igen en hovedrolle: Murray, Dew, Margaret og ikke mindst Perry Dawsey, der siden han overlevede sin rolle som vært er blevet i stand til at være mental kontakt med andre inficerede.
Scott Sigler har ikke det mindste imod at blæse sin thriller op til national størrelse og inddrage både den amerikanske præsident og atomvåben. Begge får en ret lokal rolle i Contagious, da Trianglerne indser at øde steder giver nemme muligheder for udslettelse og derfor drager mod storbyen Detroit. Når man at standse infektionen og finde portalen – eller vil man bombe Detroit?
Contagious er en ganske underholdende fortsættelse af Infected og den udvider ganske godt de rammer, der blev stukket ud i Infected. Det er ganske underholdende, at ride med på Sigler’s kreative bølge, for man fornemmer ganske tydeligt, at han begynder .. for bare at give slip og lade historien udspille sig. En fantastisk evne.

Undertegnede slugte bogen på få dage og følte sig naturligvis ganske godt underholdt, – også selvom bogen ikke fik mig helt op at ringe. Man drives simpelthen frem side efter side. Bogen er som en god film: Man underholdes i en periode, men efter et par dage savner man den ikke.

Infected er anmeldt andetsteds på Trauma Magazine.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)