Clickers vs. Zombies

0
Postet 15. februar 2013 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 288
 

Ah, så er der skaldyr til hele folket! Et jordskælv under havet tvinger dem op (eller skaber et hul til deres underjordiske bo: Det er lidt diffust) og op vælter det med skorpionhummerne Clickers i størrelser fra hund til tank og fra kyststrækningerne dræber de sig vej ind i landet. Endnu mens frygten spreder sig, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Clickers vs zombies forside

CLICK-CLICK! CLICK-CLICK! CLICK-CLICK!

Ah, så er der skaldyr til hele folket!

Et jordskælv under havet tvinger dem op (eller skaber et hul til deres underjordiske bo: Det er lidt diffust) og op vælter det med skorpionhummerne Clickers i størrelser fra hund til tank og fra kyststrækningerne dræber de sig vej ind i landet.
Endnu mens frygten spreder sig, indtages jorden af en anden fjende – The Siqquism – som har evnen til at indtage kroppe og gøre de døde levende igen. Naturligvis splejses disse væsner og alt dette med menneskene midt i mellem og tilsyneladende kæmpende en håbløs kamp. Men begge slags skabninger er tidligere tvunget tilbage, vil det lykkes igen?

“If there’s a God, he really fucked this one up.”

Der stiftes bekendtskab med gamle kendinge fra de 3 tidligere Clickers bøger og en god portion af Keenes univers, samtidigt med at der skabes nogle sjove referencer til Deadite Press.

Det er en meget sjov franchise og den er akkurat så hyggelig som nogle af dens filmiske brødre og søstre. Der er ikke rigtig nogen at holde med; Man kender de onde og hovedpersonerne virker nedtonet i forhold til franchisens vigtigste karakterer. Michele siger det selv ganske korrekt i bogen: “This is like every bad B-movie, cheesy 80’s horror paperback, and old pulp magazine all rolled into one.”

Apparently, wherever they’ve been hiding, that tsunami last week has stirred them up. But like I said, they’re for somebody else to deal with. We’ve got more important problems.”
“The zombies.”
“Correct. The Siqqusim.”

“Clickers vs Zombies” er dog dejlig uhøjtidelig og skal læses for hvad den er. Den kræver ikke de skarpe briller, men repræsenterer en litterær underholdning, der passer ganske glimrende til en doven aften. Den kan læses uafhængigt af de tidligere titler, men er ikke så nærgående som dem og har et mere akademisk strøg over sig.

Jeg sidder tilbage med et sådan jysk: Jojo-eee ..
Bogen får 2,5 stjerner fordi den ikke når de samme højder som de første bøger i serien.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)