Clickers 3: Dagon Rising

0
Postet 27. november 2010 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 246
 

J. F. Gonzales har endnu en gang sat sig sammen med Brian Keene for at skrive endnu et afsnit i historien om de kolossale krabbe-skorpion-hummer lignende ting fra dybet. Igen møder vi heltene fra de forrige bøger. Vi hører hvad der er sket siden vi slap dem sidst og det viser sig nu at de […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Clickers 3

J. F. Gonzales har endnu en gang sat sig sammen med Brian Keene for at skrive endnu et afsnit i historien om de kolossale krabbe-skorpion-hummer lignende ting fra dybet. Igen møder vi heltene fra de forrige bøger. Vi hører hvad der er sket siden vi slap dem sidst og det viser sig nu at de har en stor rolle i at undgå dommedag.
På den afsides lille ø, Naranu, har de indfødte indgået en tæt pagt med Clickers, The Dark Ones og The Elder. Alle med det formål at befri Dagon fra dybet. En fiks detalje er at Dagon er en af Brian Keene’s 13 gamle guder, som han tit referer til i sine bøger. På øen møder vi igen biologen Jennifer Wasco, der sammen med sine kollegaer, allerede i de første få kapitler må løbe for sit liv tæt forfulgt af Clickers og Dark Ones, men som snart skal få hjælp fra den tidligere mafia-lejemorder Tony Genova. Sidstnævnte opsøges af en hemmelig organisation med overnaturlige kræfter og må sande, at verden stadig ikke er blevet helt sig selv efter sidst kamp med de frygtede Clickers.
Der er ingen tvivl om at Clickers 3: Dagon Rising er endnu et underholdende kapitel i serien, men desværre står den ikke helt mål med de tidligere bøger. Der er simpelthen ikke helt nok indhold i den. Det er vældig underholdende B-films splatter med rygende dialoger og malplaceret (sort) humor og der tænding på fra første kapitel. Den virker dog lidt langt ude og på trods af den afsindige jagt og lokaliteten, er der ikke nok møder mellem Clickers, Dark Ones og mennesker og derfor bliver uhyggen minimal. Ny til Clickers-serien? Gør det fornuftige og begynd med den første.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)