Bigfoot Crank Stomp

0
Postet 12. oktober 2014 af i Humor

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 156
 

En metamfetamin produktion, et narkoopgør, en krigsveteran, en pige i en skov, et politikorps med en .. psykisk belastet politichef. Alle tørner sammen i udkanten af en lille amerikansk by. Og der er noget andet også. Bigfoot – en slags bjørneabe, der vel bedst beskrives som en slags Amerikansk/Canadisk pendant til Himalayas Den afskyelige snemand […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Bigfoot Crank Stomp

A roar of triumph followed. Beast one, man zero.

En metamfetamin produktion, et narkoopgør, en krigsveteran, en pige i en skov, et politikorps med en .. psykisk belastet politichef. Alle tørner sammen i udkanten af en lille amerikansk by. Og der er noget andet også. Bigfoot – en slags bjørneabe, der vel bedst beskrives som en slags Amerikansk/Canadisk pendant til Himalayas Den afskyelige snemand – er låst væk i kælderen. Den store stakkel er på afvænning (ah-haha) og Bigfoot bryder sig ikke om en tvunget kold tyrker. Da bæstet kommer fri er ingen sikre og slet ikke de der gør sig i drruuuggsss .. for han har en næse som en narkohund. De begivenheder der følger er en lang karavane af vold, porno, sex og splat – og ingen aktører går fri.

Ahh. Deadite Press. Dem går man aldrig fejl af. De leverer skøre B-film i bogform en masse.
‘Bigfoot Crank Stomp’ er ingen undtagelse.

Den har det typiske Deadite varemærke: Lige på og hårdt til det bliver uudholdeligt .. og så lige lidt til. Den er vulgær, psykotisk, skør, voldelig – hvis du har det svært med ubehag, og der iøvrigt ikke skal så meget til, så husk spanden. Vi taler ikke helt Edward Lee .. men alligevel. ‘Bigfoot Crank Stomp’ er ren og skær god underholdning. Den har et smalt persongalleri med kun et anstrøg af historik. Der ligger et plot gemt derinde et sted, men ingen bekymrer sig om at lede. Det er ikke nødvendig og desuden er bogen omme inden du begynder med de dybe tanker.

Jeg havde ærlig talt ikke de store forventninger til ‘Bigfoot Crank Stomp’ og den indfriede dem alle. Jeg fik hvad jeg kom efter og er tilfreds.
Jeg tror den har en morale, det må lyde: Stol ikke på nogen – og hold dig fra narkotika.

Something roared. Loud. Reverberating off the walls from somewhere down.
Somewhere below them.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)