Beautiful Dead – Phoenix

0
Postet 17. februar 2011 af i Teen

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 271
 

Vi møder i Eden Maguire’s Beautiful Dead – Phoenix igen Darina, hvor hun skal frelse sin kæreste Phoenix fra det evige limbo mellem liv og død. Det bliver en opgave fuld af modstræbende følelser, afsløringer af gamle hemmeligheder, bandeopgør og Darina kommer til at lære mere og mere om Phoenix og hans familie. Alt sammen […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

forside

Vi møder i Eden Maguire’s Beautiful Dead – Phoenix igen Darina, hvor hun skal frelse sin kæreste Phoenix fra det evige limbo mellem liv og død.
Det bliver en opgave fuld af modstræbende følelser, afsløringer af gamle hemmeligheder, bandeopgør og Darina kommer til at lære mere og mere om Phoenix og hans familie. Alt sammen mens tiden til at redde Phoenix rinder ud – som at løbe i sand og kun et minut til at nå i mål.
Det bliver et følsomt farvel.

Eden Maguire har begået en glimrende serie, der rammer sin målgruppe lige i øjet med bravo og glamour.
Den har de helt rette elementer for at imponere hos de pre-teenage piger, der ikke helt er klar til titler af Charlaine Harris, P. C. Cast eller Stephanie Meyer og spiller på tangenter som: Kærlighed, selvstændighed og sorg. Dette er med til at gøre serien til et glimrende og sikkert køb til datteren, niecen eller barnebarnet, hvis denne har hang til overnaturlige eventyr, der ikke er voldsomme eller frygtindgydende.

For at få det fulde udbytte af Beautiful Dead serien er det nødvendigt at begynde med den første bog for helt at kunne følge med i Darina’s oplevelser med De Smukke Engle.

Kan anbefales til rette publikum.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)