Ancestor

0
Postet 28. december 2010 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 432
 

Scott Sigler præsenterer i denne sin 3′ bog, en aktuel historie om genforskning, der går amok. Genada, et firma der specialiserer sig i  bioteknologi, har, ved at modificere gener, fundet frem til et gen magen til det pattedyr, hvorfra alle pattedyr oprinder: Vores forfader (Ancestor). De har et ønske om at skabe en organdonor, som […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Ancestor forside

Scott Sigler præsenterer i denne sin 3′ bog, en aktuel historie om genforskning, der går amok.
Genada, et firma der specialiserer sig i  bioteknologi, har, ved at modificere gener, fundet frem til et gen magen til det pattedyr, hvorfra alle pattedyr oprinder: Vores forfader (Ancestor). De har et ønske om at skabe en organdonor, som menneskekroppen ikke afviser. En donor hvis opdræt kan styres og hvis organer kan høstes efter behov. Presset af tid før deres forskning bliver lukket af regeringen, introduceres noget nyt til genet og forskerteamet flytter deres research til en afsides ø ved Lake Superior. Her, drevet af sult, æder de overdimensionerede, sultne pre-historiske kødædere sig ud gennem maven på deres værtsdyr. Forskerteamet, firmaets sindsyge brødrepar og de få lokale indbyggere er pludselig fanget på øen som det eneste mad for de hungrende dyr.
Scott Sigler, udforsker i Ancestor, bogens teknologiske sfære på samme interessante måde, som prægede Michael Crichtons bedste romaner, og han gør det med en fantastisk momentum og nerve, som prægede de tidlige Dean Koontz bøger. Hver scene i bogen er uførligt og minutiøst beskrevet uden at virke sløv, langsom og tung. Bogens karakterer er fyldige, har liv, er troværdige og hverken helt eller skurk er sparet eller glemt.
Jeg fandt bogen svær, at ligge fra mig – til trods for, at den ikke var det bloddryppende mareridt, jeg havde forestillet mig om mutanters jagt og hensynløs nedslagtning på en afsides ø.
Kære Amazon: Tak fordi du anbefalede Scott Sigler til mig på baggrund af mine tidligere køb.
Ancestor er ikke fortrudt og bestemt alle sine penge værd.
Bogen gav mig et par dages frivillig eksil i Sigler land.
Prægtig bog.
På Scott Sigler hjemmeside er det muligt – ganske gratis – at downloade de oprindelige Ancestor podcasts.
Da der er andre udgivelser af denne bog, noteres at anmeldelsen er af 2010 udgaven.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)