An Occurrence in Crazy Bear Valley

0
Postet 17. oktober 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 108
 

:

Brian Keene
 

:

Ikke noget af hans bedste
 

Fra Deadite Press og Brian Keene kommer her to pistolsvingende noveller, hvor vi er tilbage i det gamle grimme wild west med alt hvad det indebærer af støvler med sporer, stetsonhat, tyggetobak og krudt og kugler .. og behårede dyriske kæmpedyr med humanoide træk. Morgan leder sin bande gennem Crazy Bear Valley. De støder på […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen
Denne anmeldelse kan virke afslørende.

forside

Fra Deadite Press og Brian Keene kommer her to pistolsvingende noveller, hvor vi er tilbage i det gamle grimme wild west med alt hvad det indebærer af støvler med sporer, stetsonhat, tyggetobak og krudt og kugler .. og behårede dyriske kæmpedyr med humanoide træk.

 “Oh, Jesus,” Stephens moaned. “Oh sweet Jesus, look what they did to Parker. Look what they’ve done to him!”

Morgan leder sin bande gennem Crazy Bear Valley. De støder på 4 skovhuggere og skyder de dem i koldt bold og hænger dem op for at tiltrække spiseligt vildt. De er sultne og hestene er trætte og de gør holdt i skovhuggernes hytte. Her finder de en lokal pige, der er hængt op og udnyttet. Hun fortæller om dalens legende om the Crazy Bears. Senere glider en voldsom stank af døde dyr ind over dalen. Det er dem. En fra banden dræber et af kæmpedyrene, som de kan hente og tilberede dagen efter. Dagen efter er byttet væk.
Det var måske ikke så klogt at skyde et af disse dyr?

Brian Keene beviser igen at han er i stand til at skabe atmosfære og et visuelt vidunder på ganske få afsnit og som ganske få andre i genren. Han er i stand til at hive dig ind i det skøreste univers og skrive så du bare fortsætter med at læse. Men, naturligvis, udgiver selv de bedste forfattere venstrehåndsarbejde og selvom jeg synes at det er rigtig fedt, at se gammelt Keene materiale genoptrykt, er vi vist ved at være nede i bunden af skrivebordsskuffen her. Begge noveller i bogen er et godt morsomt læs, men så heller ikke meget mere. Ingen af dem distancerer sig meget fra et cheesy B films manuskript.

‘An Occurrence in Crazy Bear Valley’ inkluderer også en bonus novelle kaldet ‘Lost Canyon of the Damned’.

“An Occurence in Crazy Bear Valley” blev oprindeligt udgivet i bogen Four Rode Out. Bogens tanke var at samle skøre noveller med westerntema.
“Lost Canyon of the Damned” er tidligere udgivet i en zombie antologi kaldet: The Living Dead 2.   

 


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)