A God of Hungry Walls

0
Postet 22. september 2015 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 164
 

I ‘A God of Hungry Walls’ holdes en portion mennesker fanget i et hus, hvor de udnyttes og tvinges til ritualistisk sex. De er døde, men holdes i live og forklædes i hud af en guddommelig skikkelse, der måske er Pan (Faunus, red.) og som har besat selve huset. Han følger dem tæt og med […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

tumblr_inline_nu2vdjT7Q21s3k0ad_500

If you have faith in the walls, I am god.

I ‘A God of Hungry Walls’ holdes en portion mennesker fanget i et hus, hvor de udnyttes og tvinges til ritualistisk sex. De er døde, men holdes i live og forklædes i hud af en guddommelig skikkelse, der måske er Pan (Faunus, red.) og som har besat selve huset. Han følger dem tæt og med telepatiske evner leger han dukkefører og udgyder sine drilske, perverse lyster.

Indledningsvist er AGoHW poetisk og digtende, hvorefter den graver dybt og vender vrangen ud på sig selv, og eftergiver sig til et perverst skuespil i et lukket rum hvor alt er lovligt, og her trives den resten af bogen. Den fortælles informativt ufiltreret vulgært, og der fornemmes bitre undertoner mellem det sexistiske, underkastende, sadomasochistiske indhold.

Den er finurlig i dens fortællevinkel. Den fortælles fra husets (Pans) vinkel. Det er tydeligt at fra den vinkel er beboerne – fangerne – ubetydelige patetiske væsner, der foretager sig små ubetydelige ting i forhold til Pan. Han fremstår som en kold og kynisk dukkefører i et marionetspil med mennesker – som et legesygt barn med kontrol over andre – og det er tydeligt de kun er statister i det hele.

And in these walls, in the cold impenetrable timetomb, the voice, the one voice is me. There are worse places I can take her and she knows it. So she’ll comply. When you cross this threshold, there is nobody else to talk to.

Jeg kunne godt tænke mig lidt mere kød statisterne, og føler mig, som læser, som vidne til overgreb på uskyldige, som jeg opdager, jeg ikke har empati for. Det er heldigvis en ukendt situation. Der er ingen tvivl om at bogen vil røre noget i sin læser, spørgsmålet er bare hvad.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)